miercuri, 10 februarie 2016

Pentru ca multa lume m-a intrebat cand e perioada cea mai buna pentru a incepe sedintele de fotoepilare, vin cu detalii .
Fotoepilarea se poate face in orice perioada a anului, dar trebuie sa avem in vedere recomandarile pe care le primim de la specialistul care face tratamentul. Perioada cea mai propice ar fi sezonul rece deoarece  este sezonul cand nu ne  expunem la soare, dar atentie, nici mersul la solar nu este indicat.
Incepand sedintele in aceasta perioada vom intampina vara cu o piele fina si fara par, scapam de grija mersului la salon pentru a ne epila, scapam de durere si de iritatii inutile provocate de alte metode de epilare(ceara, lama, creme depilatoare). Pielea va capata un aspect mai placut pentru ca odata cu eliminarea firului de par aceasta se regenereaza si devine mai catifelata.
Inainte de inceperea sedintelor de fotoepilare este bine sa stim urmatoarele reguli de baza:
-parul nu se poate epila cu ceara si nu poate fi smuls cu aparatul de epilat(epilarea cu ceara smulge radacina foliculului pilos iar fotoepilarea nu mai are pe ce sa actioneze). In cazul in care deja ati folosit una din aceste metode trebuie sa asteptati pana ce firul de par incepe sa creasca din nou.
-nu trebuie sa faceti plaja sau sa mergeti la solar cu cel putin 10 zile inainte de inceperea sedintelor, din aceasta cauza este recomandat ca inceperea sedintelor sa se faca in anotimpul rece.
- la cateva zile dupa sedinta de fotoepilare firele de par vor aparea la nivelul pielii dand falsa impresie ca vor creste, dar dupa aproximativ 7-15 zile aceste fire vor cadea singure deoarece radacina lor a fost distrusa;
-in perioada dintre sedintele de fotoepilare este indicata folosirea lamelor de ras pentru indepartarea firelor de par;
Pentru cei interesati va asteptam la salon unde  toti clientii beneficiaza Gratuit de o sedinta personalizata si de testarea tratamentului de epilare definitiva.

Pentru programari :
Nr. Telefon: 0748614077

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu