marți, 23 februarie 2016

Masajul Mioactiv









Recapata-ti sanatatea si echilibrul !

Masajul este prima tehnica folosita in istorie de alinarea a suferintei. Indienii il foloseau pentru purificare si ii intareau efectele prin aromoterapie, grecii il foloseau pentru ingrijirea atletilor, iar chinezii pentru echilibrarea energiilor din organism. Indiferent de practica si popor, scopul masajului este unul singur: sanatatea.
Masaje: masaj de relaxare, drenaj limfatic, quiromasaj, masaj mioactiv, masaj anticelulitic.

Masajul  mioactiv este prea putin cunoscut in Romania, dar beneficiile acestuia sunt foarte vizibile, tinand cont ca se lucreaza fara creme sau uleiuri. A fost inventat in Spania de catre Consuelo Silveira si a ajuns sa fie cunoscut in America de Sud si in multe tari din vestul Europei.
Tehnica acestui masaj are ca finalitate tonifierea, oxigenarea si rejuvenarea pielii. Toate aceste beneficii se datoreaza:
-creste oxigenarea periferica datorita irigarii sangvine(cresterea temperaturii),
-mobilizeaza limfa(eliminarea toxinelor),
-activeaza fibroblastul(producerea colagenului),
-tonifica si creste tonusul muscular,
-activeaza terminatiile nervoase,
-elimina aspectul de piele de portocala si imbunatateste calitatea pielii.

Activeaza doua proteine fundamentale pentru oxigenare si tonifiere:
-mioglobina- este o proteina prezentă în fibrele musculare scheletice și cardiace, constituie o rezerva de oxigen care dispune in cazul unei schimbari bruste de activitate musculara
-miozina- este o proteină de tipul globulinelor, care se găsește în țesutul muscular, cu rol important în contracția muscular.

Este recomandat atat corporal cat si facial.


Programari:
tel: 0748614077

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu